Nokia toont Windows 8-tablet in februari

Geruchten over een Nokia tablet zijn er al een tijdje, maar het bedrijf heeft het tot nu toe nog niet bevestigd. Nu zijn er nieuwe geruchten verschenen die spreken over een Windows 8-tablet in februari.

Nokia wil Windows RT-tablet uitbrengen

Nokia heeft het qua Windows-omgeving tot nu toe bij smartphones gehouden. Die smartphones lijken nu hun vruchten af te werpen want met name de Nokia Lumia 920 is razend populair. Mogelijk wil het bedrijf dat succes uitbreiden naar de tablet-markt want er is een nieuw gerucht opgedoken betreffende tablets. Tijdens het Mobile World Congress in februari 2013 zou het bedrijf namelijk een 10 inch Windows RT-tablet onthullen. De stap naar tablets is niet vreemd omdat je dan als bedrijf een compleet mobiel ecosysteem kunt bieden en als Nokia het succes van de Lumia 920 kan herhalen in de tabletmarkt is dat behoorlijk indrukwekkend.

Zelf hebben we even een voorbeeldje gemaakt van een Nokia Windows RT tablet en die ziet er zo uit:

Nokia Windows RT klein

Klik op het plaatje voor een grotere versie

Geruchten over tablet zijn er al een tijdje

Geruchten over een Nokia-tablet zijn er al langer, maar zijn tot nu toe altijd ontkracht. Er zouden geen concrete plannen voor zijn, al is later een bericht verschenen dat een tablet van Nokia wel degelijk in de pijplijn zit. Het is dus afwachten tot een bevestiging of ontkrachting van Nokia, maar wij hebben onze oren in ieder geval gespitst.

Bron: Nu.nl

Reageren via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>