Apple kondigt iPad met 128GB aan

Apple heeft zojuist een iPad met 128GB opslaggeheugen aangekondigd. Hij zal vanaf begin februari in de winkels liggen en wordt toegevoegd aan de bestaande reeks iPads.

Apple heeft 128GB iPad aangekondigd

Er waren al geruchten over een iPad met 128GB maar dat hij zó snel aangekondigd zou worden had waarschijnlijk niemand verwacht. Er is niet veel nieuws onder zon behalve het feit dat het totale geheugen verdubbeld is. Voorheen bood de iPad maximaal 64GB maar nu is er dus ook de optie voor 128GB. Qua overige hardware en specificaties is de 128GB iPad gelijk aan de eerdere modellen van najaar 2012.

Er zijn inmiddels meer dan 120 miljoen iPads verkocht, dus we kunnen wel stellen dat iPad overal ter wereld bijzonder populair is. Onze klanten merken elke dag weer hoeveel handiger het is om voor hun werk, opleiding of gewoon voor de lol hun iPad te gebruiken in plaats van hun oude pc. Nu er een model is met de dubbele opslagcapaciteit en er bovendien keuze is uit meer dan 300.000 speciaal voor iPad gemaakte apps, hebben niet alleen bedrijven maar bijvoorbeeld ook docenten en kunstenaars reden te meer om voortaan alles op hun iPad te doen.”, aldus Philip Schiller, senior vice president Worldwide Marketing bij Apple.

De iPad 128GB moet vanaf 5 februari verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van €805 (inclusief btw) voor het wifi-model en €935 (inclusief btw) voor het wifi+3g-model.

The New iPadBron: Apple

Reageren via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>