Samsung komt met 8 inch Galaxy Note-tablet

De Galaxy Note-lijn is blijkbaar aangeslagen want Samsung zou de lijn mogelijk uit gaan breiden met een kleinere versie van de Galaxy Note 10.1-tablet. De kleinere tablet zou een scherm moeten krijgen van 8 inch.

Samsung komt met 8 inch Galaxy Note-tablet

Galaxy Note S PenEen Samsung-fansite heeft specificaties gepubliceerd van een vermoedelijke nieuwe Galaxy Note-variant. Er is al de Samsung Galaxy Note 10.1 maar Samsung wil de tablet-lijn mogelijk uitbreiden met een 8 inch variant. Intern zou de tablet de naam ‘Kona’ hebben met typenummers GT-N5100 en GT-N5110. Die twee typenummers geven aan dat er mogelijk zowel een wifi als wifi+3G versie uit zal komen. Verder heeft deze Galaxy Note een 8 inch Super Clear LCD-scherm met een resolutie van 1280×800, 2GB werkgeheugen en 16GB of 32GB opslaggeheugen. Er zal een 5 megapixel-camera aanwezig zijn op de achterkant en een 1,3 megapixel-camera aan de voorkant. Met zijn gewicht van 330 gram is de Galaxy Note 8.0 lichter dan de kleinere Google Nexus 7, wat uiteraard een mooie prestatie is. De Samsung Galaxy Note 8.0 zal draaien op Android 4.2.

Samsung Galaxy Note 8.0 mogelijk aangekondigd op MWC 2013

Samsung gaat de Galaxy Note 8.0 mogelijk aankondigen op het Mobile World Congress in februari en het zal de tweede Note-tablet zijn van het merk. Aangezien het om een Galaxy Note gaat kan er van uit gegaan worden dat hij wordt geleverd met de speciale S-Pen en diverse apps die gericht zijn op de pen-eigenschappen van de tablet.

Bron: Sammobile

Reageren via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>