klik hier

Apple iPad 3 32GB + 4G

Je bent hier: Home > Tablets > Apple > iPad 3 32GB + 4G
Foto Apple iPad 3 32GB + 4G
  • De Apple iPad 3 32GB + 4G is leverbaar bij meerdere winkels
  • 5 megapixel camera
  • 32 gigabyte intern geheugen
  • 9.7 inch met 16 miljoen kleuren display

Op deze pagina vind je een uitgebreide review over de Apple iPad 3 32GB + 4G. Via de tabbladen hierboven ga je naar de verschillende soorten informatie over deze tablet.

Introductie

 

De Apple iPad 3 is een tablet met een gewicht van 662 gram en is 241x186x9 millimeter groot. Deze tablet draait op het Apple iOS 5.1 platform. Met je tablet heb je altijd de kans om even wat op te zoeken op het internet, een spelletje te spelen of een video te kijken. De Apple iPad 3 maakt gebruik van een 42.5Wh Lithium-Ion polymeer batterij waardoor de iPad 3 720 uur standby kan staan en zo'n 10 uur meegaat met gemiddeld gebruik. In deze tablet zit een dual-core 1 Ghz Apple A5X processor en 1GB werkgeheugen. Naast de standaard functies zoals internet, een videospeler en een muziekspeler beschikt deze tablet ook over verschillende andere functies. Hierover lees je hieronder meer.

 

Internet en Multimedia

 

Internet en multimedia zijn de voornaamste redenen om een tablet aan te schaffen en wat dat betreft zit je bij deze tablet helemaal goed!

 

Met de Apple iPad 3 heb je uiteraard de mogelijkheid om te surfen op het internet. Belangrijk hierbij is de combinatie met het juiste data abonnement. Heb je het juiste abonnement, dan surf je supersnel over het wereldwijde web. Veel mensen hebben daarnaast behoefte aan het lezen en versturen van e-mail op hun tablet. Met de Apple iPad 2 is het mogelijk om e-mail te ontvangen en te versturen (POP, IMAP, Push). Ook is de Apple iPad 3 perfect te gebruiken voor Facebook, Twitter en Youtube.

 

Maar internetten is niet het enige wat meer en meer op een tablet wordt gedaan. Naast internetten zul je hem namelijk ook vaak als multimedia apparaat gebruiken. Je kunt je favoriete muziek beluisteren via de aanwezige mediaplayer. De mediaplayer van de Apple iPad 3 maakt het ook mogelijk om filmpjes te bekijken. En zeker op het hoge resolutie 9.7 inch scherm van de Apple iPad 3 is het kijken van video's een waar genot.

 

Nog snel even wat werk verzetten op je tablet? De Apple iPad 3 draait er zijn hand niet voor om. Deze tablet biedt namelijk ondersteuning voor Word, Excel, Powerpoint en PDF.

 

Het interne geheugen van je tablet bepaalt hoeveel foto's, filmpjes, muziek of andere bestanden je kunt opslaan op je telefoon. Het interne geheugen van de Apple iPad 3 heeft een grootte van 16, 32 of 64 gigabyte. Het interne geheugen is niet verder uit te breiden.

 

Camera

 

De Apple iPad 3 heeft zowel een camera voor als achter. De camera aan de achterkant heeft een resolutie van 2592 x 1944 pixels (5 megapixels). Je kunt niet alleen foto's maken, maar het is ook mogelijk om filmpjes op te nemen met deze tablet. De resolutie van deze beelden is maximaal 1920 x 1080 pixels groot. Daarnaast kun je met deze tablet zowel foto's maken als filmen en gebruik maken van een digitale zoom en autofocus.

 

De camera aan de voorkant heeft een resolutie van 640 x 480 pixels (VGA) en is niet echt bedoeld om te filmen of fotograferen maar zit er voornamelijk op om te kunnen videobellen.

 

Verbindingsmogelijkheden

 

Om in heel Europa gebruik te kunnen maken van het 2G (GSM) en 3G (HSDPA) netwerk wordt gebruik gemaakt van een aantal standaard frequenties. Deze frequenties zijn 850, 900, 1800 en 1900 voor het 2G netwerk en 850, 900, 1900 en 2100 voor 3G. De Apple iPad 3 ondersteund al deze frequenties. Hierdoor heb je overal mobiel internet tot je beschikking en omdat deze tablet videobellen ondersteunt kun je overal waar je bent ook daar gebruik van maken. Daarnaast biedt de Apple iPad 3 ook ondersteuning voor 4G netwerken.

 

De Apple iPad 3 heeft naast 3G ondersteuning ook WiFi ondersteuning. Tegenwoordig kun je op veel plaatsen online via een WiFi netwerk. Dit is vooral handig op vakantie in het buitenland, waar je geen gebruik kunt maken van je mobiele abonnement. Ook kan het handig zijn om in het binnenland WiFi te gebruiken zodat je niet onnodig veel data vebruikt van je internetbundel. Daarnaast heeft deze tablet ook nog een USB 2.0 poort met een speciale Apple aansluiting zodat je moeiteloos al je bestanden over kunt zetten van je tablet naar pc en vice versa. Via bluetooth (versie v4.0 met A2DP) kun je met je Apple iPad gebruik maken van je draadloze headset. Door de aanwezigheid van het A2DP audio profiel voor bluetooth ervaar je een extra scherp geluid via je headset.

 

Deze tablet heeft ondersteuning voor A-GPS waardoor je hem kunt gebruiken als navigatie systeem. Voor het navigeren wordt gebruik gemaakt van Google Maps. Let er wel op dat Google Maps onderweg kaarten downloadt en dat er daardoor data gebruik wordt van je bundel. Als je geen mobiel internet wilt gebruiken vanwege een kleine bundel, dan kun je gebruik maken van betaalde navigatie software. Die software slaat de kaarten op op je interne geheugen zoals TomTom dat ook doet.

 

Bediening en overige functies

 

Het display van de Apple iPad 2 is 9.7 inch groot en heeft een resolutie van 1536 x 2048 pixels.

Deze tablet heeft een touchscreen LED-backlit IPS scherm met ondersteuning voor multitouch. Het is een capacitief scherm, wat voor een zeer vloeiende gebruikerservaring zorgt.

Daarnaast maakt het scherm gebruik van een speciale coating die het scherm krasvrij maakt.

Ook heeft deze tablet een 3.5mm hoofdtelefoon aansluiting zodat je van je multimedia toepassingen kan genieten zonder dat je er andere mensen mee lastig valt.

 

Qua overige functies kom je ook niet tekort met deze tablet. Zo heb je de beschikking over een agenda, een alarmklok, een digitaal kompas en een vliegtuigmodus. 


Wil je alle eigenschappen nog eens bekijken, ga dan naar de overzichtelijke specificaties pagina van de Apple iPad 3 32GB + 4G.
Klopt er iets niet?   Help ons de tekst te verbeteren door foutieve informatie aan ons door te geven!


Bekijk ook deze websites:
GSMacties.nl GSMacties.nl
Gratis GSM met abonnement? Vergelijk de beste aanbiedingen!
Vergelijk ook de goedkoopste sim only aanbiedingen!

Deel TABLETacties.nl in Google:
Nieuwsbrief - Contact - Adverteren - YM Telecom B.V. © 2018TABLETacties.nl doet haar uiterste best om alle gegevens correct en up-to-date te houden. Desondanks zijn wij niet aansprakelijk voor de getoonde gegevens. Zie disclaimer.