klik hier

Blackberry Playbook 16GB

Je bent hier: Home > Tablets > Blackberry > Playbook 16GB
Foto Blackberry Playbook 16GB
  • De Blackberry Playbook 16GB is leverbaar bij meerdere winkels
  • 5 megapixel camera
  • 16 gigabyte intern geheugen
  • 7 inch met 16 miljoen kleuren display

Op deze pagina vind je een uitgebreide review over de Blackberry Playbook 16GB. Via de tabbladen hierboven ga je naar de verschillende soorten informatie over deze tablet.

Introductie

 

De Blackberry Playbook is een tablet met een gewicht van 425 gram en is 194x130x10 millimeter groot. Deze tablet draait op het Blackberry OS 6.0 platform. Met je tablet heb je altijd de kans om even wat op te zoeken op het internet, een spelletje te spelen of een video te kijken. De Blackberry Playbook maakt gebruik van een Lithium-Ion batterij met een capaciteit van 5300 mAh, maar het is bij ons niet bekend hoelang de batterij meegaat.. In deze tablet zit een 1 Ghz Arm Cortex A9 Processor en 1 Gb-ram werkgeheugen. Naast de standaard functies zoals internet, een videospeler en een muziekspeler beschikt deze tablet ook over verschillende andere functies. Hierover lees je hieronder meer.

 

Internet en Multimedia

 

Internet en multimedia zijn de voornaamste redenen om een tablet aan te schaffen en wat dat betreft zit je bij deze tablet helemaal goed!

 

Met de Blackberry Playbook heb je uiteraard de mogelijkheid om te surfen op het internet. De browser heeft ondersteuning voor Flash. Deze tablet heeft geen 3G ondersteuning en dus kun je alleen maar internetten via een WiFi verbinding, maar zodra je verbinding hebt surf je supersnel over het wereldwijde web. Veel mensen hebben daarnaast behoefte aan het lezen en versturen van e-mail op hun tablet. Met de Blackberry Playbook is het mogelijk om e-mail te ontvangen en te versturen (POP, IMAP, Push). Ook is de Blackberry Playbook perfect te gebruiken voor Facebook, Twitter en Youtube.

 

Maar internetten is niet het enige wat meer en meer op een tablet wordt gedaan. Naast internetten zul je hem namelijk ook vaak als multimedia apparaat gebruiken. Je kunt je favoriete muziek beluisteren via de aanwezige mediaplayer. De mediaplayer van de Blackberry Playbook maakt het ook mogelijk om filmpjes te bekijken. En zeker op het 7 inch scherm van de Blackberry Playbook is het kijken van video's een waar genot.

 

Nog snel even wat werk verzetten op je tablet? De Blackberry Playbook draait er zijn hand niet voor om. Deze tablet biedt namelijk ondersteuning voor Word, Excel, Powerpoint en PDF.

 

Het interne geheugen van je tablet bepaalt hoeveel foto's, filmpjes, muziek of andere bestanden je kunt opslaan op je telefoon. Het interne geheugen van de Blackberry Playbook heeft een grootte van 8, 16 of 32 gigabyte. Het interne geheugen is niet uit te breiden.

 

Camera

 

De Blackberry Playbook heeft zowel een camera voor als achter. De camera aan de achterkant heeft een resolutie van 2592 x 1944 pixels (5 megapixels). Je kunt niet alleen foto's maken, maar het is ook mogelijk om filmpjes op te nemen met deze tablet. Wij weten echter niet wat de resolutie is van die filmpjes. Daarnaast kun je met deze tablet zowel foto's maken als filmen en gebruik maken van een digitale zoom. Het is bij ons niet bekend of de camera een flitser heeft.

 

De Blackberry Playbook heeft niet alleen een camera aan de voorkant maar ook aan de voorkant. Deze camera heeft een resolutie van 2048 x 1536 pixels (3.2 megapixels) en is niet echt bedoeld om te filmen of fotograferen maar zit er voornamelijk op als webcam.

 

Verbindingsmogelijkheden

 

De Blackberry Playbook heeft geen 3G ondersteuning dus je zult gebruiken moeten maken van een WiFi netwerk om online te gaan. Tegenwoordig kun je echter op veel plaatsen online via een WiFi netwerk. Denk daarbij aan je hotel op vakantie, een restaurant en hotspots. Daarnaast heeft deze tablet ook nog een USB 2.0 poort met een MicroUSB aansluiting zodat je moeiteloos al je bestanden over kunt zetten van je tablet naar pc en vice versa. Via bluetooth (versie v2.1 met A2DP) kun je met je Blackberry Playbook bestanden versturen naar andere tablets of maak je gebruik van je draadloze headset. Door de aanwezigheid van het A2DP audio profiel voor bluetooth ervaar je een extra scherp geluid via je headset.

 

Bediening en overige functies

 

Het display van de Blackberry Playbook is 7 inch groot en heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels.

Deze tablet heeft een touchscreen TFT scherm met ondersteuning voor multitouch. Het is een capacitief scherm, wat voor een zeer vloeiende gebruikerservaring zorgt.

Daarnaast maakt het scherm gebruik van een speciale coating die het scherm krasvrij maakt. Ook heeft deze tablet een 3.5mm hoofdtelefoon aansluiting zodat je van je multimedia toepassingen kan genieten zonder dat je er andere mensen mee lastig valt.

 

Qua overige functies kom je ook niet tekort met deze tablet. Zo heb je de beschikking over een agenda, een alarmklok, een digitaal kompas en een vliegtuigmodus.


Wil je alle eigenschappen nog eens bekijken, ga dan naar de overzichtelijke specificaties pagina van de Blackberry Playbook 16GB.
Klopt er iets niet?   Help ons de tekst te verbeteren door foutieve informatie aan ons door te geven!


Bekijk ook deze websites:
GSMacties.nl GSMacties.nl
Gratis GSM met abonnement? Vergelijk de beste aanbiedingen!
Vergelijk ook de goedkoopste sim only aanbiedingen!

Deel TABLETacties.nl in Google:
Nieuwsbrief - Contact - Adverteren - YM Telecom B.V. © 2018TABLETacties.nl doet haar uiterste best om alle gegevens correct en up-to-date te houden. Desondanks zijn wij niet aansprakelijk voor de getoonde gegevens. Zie disclaimer.