klik hier

HTC Flyer

Je bent hier: Home > Tablets > HTC > Flyer
Foto HTC Flyer
  • De HTC Flyer is leverbaar bij meerdere winkels
  • 5 megapixel camera
  • 32 gigabyte intern geheugen (uit te breiden tot 32 GB)
  • 7 inch met 16 miljoen kleuren display

Op deze pagina vind je een uitgebreide review over de HTC Flyer. Via de tabbladen hierboven ga je naar de verschillende soorten informatie over deze tablet.

Introductie

 

De HP Touchpad is een tablet met een gewicht van 421 gram en is 195x122x13 millimeter groot. Deze tablet draait op het Android 2.3 platform. Met je tablet heb je altijd de kans om even wat op te zoeken op het internet, een spelletje te spelen of een video te kijken. De HTC Flyer maakt gebruik van een Lithium-Ion batterij met een capaciteit van 4000 mAh, maar het is bij ons niet bekend hoelang de batterij meegaat.. In deze tablet zit een 1.5 Ghz Processor en 1Gb werkgeheugen. Naast de standaard functies zoals internet, een videospeler en een muziekspeler beschikt deze tablet ook over verschillende andere functies. Hierover lees je hieronder meer.

 

Internet en Multimedia

 

Internet en multimedia zijn de voornaamste redenen om een tablet aan te schaffen en wat dat betreft zit je bij deze tablet helemaal goed!

 

Met de HTC Flyer heb je uiteraard de mogelijkheid om te surfen op het internet. De browser heeft ondersteuning voor Flash. Deze tablet heeft geen 3G ondersteuning en dus kun je alleen maar internetten via een WiFi verbinding, maar zodra je verbinding hebt surf je supersnel over het wereldwijde web. Veel mensen hebben daarnaast behoefte aan het lezen en versturen van e-mail op hun tablet. Met de HTC Flyer is het mogelijk om e-mail te ontvangen en te versturen (POP, IMAP, Push). Ook is de HTC Flyer perfect te gebruiken voor Facebook, Twitter en Youtube.

 

Maar internetten is niet het enige wat meer en meer op een tablet wordt gedaan. Naast internetten zul je hem namelijk ook vaak als multimedia apparaat gebruiken. Je kunt je favoriete muziek beluisteren via de aanwezige mediaplayer. De mediaplayer van de HTC Flyer maakt het ook mogelijk om filmpjes te bekijken. En zeker op het 7 inch scherm van de HTC Flyer is het kijken van video's een waar genot.

 

Nog snel even wat werk verzetten op je tablet? De HTC Flyer draait er zijn hand niet voor om. Deze tablet biedt namelijk ondersteuning voor Word, Excel, Powerpoint en PDF.

 

Het interne geheugen van je tablet bepaalt hoeveel foto's, filmpjes, muziek of andere bestanden je kunt opslaan op je telefoon. Het interne geheugen van de HP Touchpad heeft een grootte van 32 gigabyte. Naast het interne geheugen is het geheugen uit te breiden door middel van een MicroSD geheugenkaart. Hiermee kun je het geheugen uitbreiden met 32 gigabyte.

 

Camera

 

De HTC Flyer heeft zowel een camera voor als achter. De camera aan de achterkant heeft een resolutie van 2592 x 1944 pixel (5 megapixels). Om ook in een donkere omgeving foto's te kunnen maken is deze Samsung uitgerust met een flitser. Je kunt niet alleen foto's maken, maar het is ook mogelijk om filmpjes op te nemen met deze tablet. De resolutie van deze beelden is maximaal 1280 x 720 pixels groot. Daarnaast kun je met deze tablet zowel foto's maken als filmen en gebruik maken van een digitale zoom.

 

De camera aan de voorkant heeft een resolutie van 2048 x 1024 pixels (1.3 megapixels) en is niet echt bedoeld om te fotograferen maar zit er voornamelijk op als webcam.

 

Verbindingsmogelijkheden

 

De HTC Flyer heeft geen 3G ondersteuning dus je zult gebruiken moeten maken van een WiFi netwerk om online te gaan. Tegenwoordig kun je echter op veel plaatsen online via een WiFi netwerk. Denk daarbij aan je hotel op vakantie, een restaurant en hotspots. Daarnaast heeft deze tablet ook nog een USB 2.0 poort met een MicroUSB aansluiting zodat je moeiteloos al je bestanden over kunt zetten van je tablet naar pc en vice versa. Via bluetooth (versie v3.0 met A2DP) kun je met je HTC Flyer bestanden versturen naar andere tablets of maak je gebruik van je draadloze headset. Door de aanwezigheid van het A2DP audio profiel voor bluetooth ervaar je een extra scherp geluid via je headset.

 

Deze tablet heeft ondersteuning voor GPS waardoor je hem kunt gebruiken als navigatie systeem. Voor het navigeren wordt gebruik gemaakt van Google Maps Navigatie. Let er wel op dat je, omdat je geen mobiel internet hebt, je onderweg geen kaarten kunt downloaden. Je zult dus gebruik moeten maken van een navigatie applicatie waarbij de kaarten al op je tablet staan. Deze apps zijn wel veelal betaald en lijken vrij veel op TomTom.

 

Bediening en overige functies

 

Het display van de HTC Flyer is 7 inch groot en heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels.

Deze tablet heeft een touchscreen TFT scherm met ondersteuning voor multitouch. Het is een capacitief scherm, wat voor een zeer vloeiende gebruikerservaring zorgt.

Ook heeft deze tablet een 3.5mm hoofdtelefoon aansluiting zodat je van je multimedia toepassingen kan genieten zonder dat je er andere mensen mee lastig valt.

 

Qua overige functies kom je ook niet tekort met deze tablet. Zo heb je de beschikking over een agenda, een alarmklok, een digitaal kompas en een vliegtuigmodus. Wil je alle eigenschappen nog eens bekijken, ga dan naar de overzichtelijke specificaties pagina van de HTC Flyer.


Wil je alle eigenschappen nog eens bekijken, ga dan naar de overzichtelijke specificaties pagina van de HTC Flyer.
Klopt er iets niet?   Help ons de tekst te verbeteren door foutieve informatie aan ons door te geven!


Bekijk ook deze websites:
GSMacties.nl GSMacties.nl
Gratis GSM met abonnement? Vergelijk de beste aanbiedingen!
Vergelijk ook de goedkoopste sim only aanbiedingen!

Deel TABLETacties.nl in Google:
Nieuwsbrief - Contact - Adverteren - YM Telecom B.V. © 2018TABLETacties.nl doet haar uiterste best om alle gegevens correct en up-to-date te houden. Desondanks zijn wij niet aansprakelijk voor de getoonde gegevens. Zie disclaimer.