klik hier

Huawei Ideos S7

Je bent hier: Home > Tablets > Huawei > Ideos S7
Foto Huawei Ideos S7
  • De Huawei Ideos S7 is leverbaar bij meerdere winkels
  • 2 megapixel camera
  • 8 gigabyte intern geheugen (uit te breiden tot 32 GB)
  • 7 inch display

Op deze pagina vind je een uitgebreide review over de Huawei Ideos S7. Via de tabbladen hierboven ga je naar de verschillende soorten informatie over deze tablet.

Introductie

 

De Huawei Ideos S7 is een tablet met een gewicht van 500 gram en is 200x110x12 millimeter groot. Deze tablet draait op het Android 2.2 platform. Met je tablet heb je altijd de kans om even wat op te zoeken op het internet, een spelletje te spelen of een video te kijken. De Huawei Ideos S7 maakt gebruik van een Lithium-Ion batterij met een capaciteit van 3250 mAh maar het is bij ons niet bekend hoelang deze meegaat. In deze tablet zit een 1 Ghz Snapdragon Processor en 256Mb werkgeheugen. Naast de standaard functies zoals internet, een videospeler en een muziekspeler beschikt deze tablet ook over verschillende andere functies. Hierover lees je hieronder meer.

 

Internet en Multimedia

 

Internet en multimedia zijn de voornaamste redenen om een tablet aan te schaffen en wat dat betreft zit je bij deze tablet helemaal goed!

 

Met de Huawei Ideos S7 heb je uiteraard de mogelijkheid om te surfen op het internet. De browser heeft ondersteuning voor Flash. Belangrijk hierbij is de combinatie met het juiste data abonnement. Heb je het juiste abonnement, dan surf je supersnel over het wereldwijde web. Veel mensen hebben daarnaast behoefte aan het lezen en versturen van e-mail op hun tablet. Met de Huawei Ideos S7 is het mogelijk om e-mail te ontvangen en te versturen (POP, IMAP, Push). Ook is de Huawei Ideos S7 perfect te gebruiken voor Facebook, Twitter en Youtube.

 

Maar internetten is niet het enige wat meer en meer op een tablet wordt gedaan. Naast internetten zul je hem namelijk ook vaak als multimedia apparaat gebruiken. Je kunt je favoriete muziek beluisteren via de aanwezige mediaplayer. De mediaplayer van de Huawei Ideos S7 maakt het ook mogelijk om filmpjes te bekijken. En zeker op het 7 inch scherm van de Huawei Ideos S7 is het kijken van video's een waar genot.

 

Nog snel even wat werk verzetten op je tablet? De Huawei Ideos S7 draait er zijn hand niet voor om. Deze tablet biedt namelijk ondersteuning voor Word, Excel, Powerpoint en PDF.

 

Het interne geheugen van je tablet bepaalt hoeveel foto's, filmpjes, muziek of andere bestanden je kunt opslaan op je telefoon. Het interne geheugen van de Huawei Ideos S7 heeft een grootte van 8 gigabyte. Naast het interne geheugen is het geheugen uit te breiden door middel van een MicroSD geheugenkaart. Hiermee kun je het geheugen uitbreiden met 32 gigabyte.

 

Camera

 

De Huawei Ideos S7 heeft alleen een camera aan de voorkant. Deze camera heeft een resolutie van 1600 x 1200 pixels (2 megapixels). Hij is niet echt bedoeld om te fotograferen maar zit er voornamelijk op om te kunnen videobellen of om te gebruiken als webcam

 

Verbindingsmogelijkheden

 

Om in heel Europa gebruik te kunnen maken van het 2G (GSM) en 3G (HSDPA) netwerk wordt gebruik gemaakt van een aantal standaard frequenties. Deze frequenties zijn 850, 900, 1800 en 1900 voor het 2G netwerk en 850, 900, 1900 en 2100 voor 3G. De Huawei Ideos S7 ondersteund al deze frequenties. Hierdoor heb je overal mobiel internet tot je beschikking en omdat deze tablet videobellen ondersteunt kun je overal waar je bent ook daar gebruik van maken.

 

De Huawei Ideos S7 heeft naast 3G ondersteuning ook WiFi ondersteuning. Tegenwoordig kun je op veel plaatsen online via een WiFi netwerk. Dit is vooral handig op vakantie in het buitenland, waar je geen gebruik kunt maken van je mobiele abonnement. Ook kan het handig zijn om in het binnenland WiFi te gebruiken zodat je niet onnodig veel data verbruikt van je internetbundel. Daarnaast heeft deze tablet ook nog een USB 2.0 poort met een MicroUSB aansluiting zodat je moeiteloos al je bestanden over kunt zetten van je tablet naar pc en vice versa. Via bluetooth (versie v2.1 met A2DP) kun je met je Huawei Ideos S7 bestanden versturen naar andere tablets of maak je gebruik van je draadloze headset. Door de aanwezigheid van het A2DP audio profiel voor bluetooth ervaar je een extra scherp geluid via je headset.

 

Deze tablet heeft ondersteuning voor GPS waardoor je hem kunt gebruiken als navigatie systeem. Voor het navigeren wordt gebruik gemaakt van Huawei Ideos S7. Omdat je gebruik kunt maken van mobiel internet is deze tablet prima onderweg te gebruiken met de standaard navigatie apps zoals bijvoorbeeld Google Maps Navigatie. Let er wel op dat Google Maps onderweg kaarten downloadt en dat er daardoor data gebruik wordt van je bundel. Als je geen mobiel internet wilt gebruiken vanwege een kleine bundel, dan kun je gebruik maken van betaalde navigatie software. Die software slaat de kaarten op op een SD kaart zoals TomTom dat ook doet.

 

Bediening en overige functies

 

Het display van de Huawei Ideos S7 is 7 inch groot en heeft een resolutie van 800 x 480 pixels.

Deze tablet heeft een touchscreen TFT scherm met ondersteuning voor multitouch. Het is een capacitief scherm, wat voor een zeer vloeiende gebruikerservaring zorgt.

 

Qua overige functies kom je ook niet tekort met deze tablet. Zo heb je de beschikking over een agenda, een alarmklok, een digitaal kompas en een vliegtuigmodus.


Wil je alle eigenschappen nog eens bekijken, ga dan naar de overzichtelijke specificaties pagina van de Huawei Ideos S7.
Klopt er iets niet?   Help ons de tekst te verbeteren door foutieve informatie aan ons door te geven!


Bekijk ook deze websites:
GSMacties.nl GSMacties.nl
Gratis GSM met abonnement? Vergelijk de beste aanbiedingen!
Vergelijk ook de goedkoopste sim only aanbiedingen!

Deel TABLETacties.nl in Google:
Nieuwsbrief - Contact - Adverteren - YM Telecom B.V. © 2018TABLETacties.nl doet haar uiterste best om alle gegevens correct en up-to-date te houden. Desondanks zijn wij niet aansprakelijk voor de getoonde gegevens. Zie disclaimer.