klik hier

Sony Tablet S 3G 16GB

Je bent hier: Home > Tablets > Sony > Tablet S 3G 16GB
Foto Sony Tablet S 3G 16GB
  • De Sony Tablet S 3G 16GB is leverbaar bij meerdere winkels
  • 5 megapixel camera
  • 16 gigabyte intern geheugen (uit te breiden tot 32 GB)
  • 9.4 inch met 16 miljoen kleuren display

Op deze pagina vind je een uitgebreide review over de Sony Tablet S 3G 16GB. Via de tabbladen hierboven ga je naar de verschillende soorten informatie over deze tablet.

Introductie

 

De Sony Tablet S 3G 16GB is een tablet met een gewicht van 625 gram en is 241x174x10 millimeter groot. Deze tablet draait op het Android 3.1 platform. Met je tablet heb je altijd de kans om even wat op te zoeken op het internet, een spelletje te spelen of een video te kijken. Het is nog niet bekend wat voor capaciteit de batterij heeft en hoelang deze meegaat. Naast de standaard functies zoals internet, een videospeler en een muziekspeler beschikt deze tablet ook over vele andere mogelijkheden. Hierover meer in de paragrafen hieronder.

 

Internet en Multimedia

 

Internet en multimedia zijn de voornaamste redenen om een tablet aan te schaffen en wat dat betreft zit je bij deze tablet helemaal goed!Met de Sony Tablet S 3G 16GB heb je uiteraard de mogelijkheid om te surfen op het internet. De browser heeft ondersteuning voor Flash. Deze tablet heeft ondersteuning voor 3G, dus je kunt er een abonnement voor afsluiten met mobiel internet. Heb je het juiste abonnement, dan surf je supersnel over het wereldwijde web. Veel mensen hebben daarnaast behoefte aan het lezen en versturen van e-mail op hun tablet. Met de Sony Tablet S 3G 16GB is het mogelijk om e-mail te ontvangen en te versturen (POP, IMAP, Push). Ook is de Sony Tablet S 3G 16GB perfect te gebruiken voor Facebook, Twitter en Youtube.

 

Maar internetten is niet het enige wat meer en meer op een tablet wordt gedaan. Naast internetten zul je hem namelijk ook vaak als multimedia apparaat gebruiken. Je kunt je favoriete muziek beluisteren via de aanwezige mediaplayer. De mediaplayer van de Sony Tablet S 3G 16GB maakt het ook mogelijk om filmpjes te bekijken. En zeker op het 9.4 inch scherm van de Sony Tablet S 3G 16GB is het kijken van video's een waar genot.

 

Nog snel even wat werk verzetten op je tablet? De Sony Tablet S 3G 16GB draait er zijn hand niet voor om. Deze tablet biedt namelijk ondersteuning voor Word, Excel, Powerpoint en PDF.

 

Het interne geheugen van je tablet bepaalt hoeveel foto's, filmpjes, muziek of andere bestanden je kunt opslaan op je telefoon. Het interne geheugen van de Sony Tablet S 3G 16GB heeft een grootte van 16 gigabyte. Het interne geheugen is uit te breiden naar 32 gigabyte door middel van een MicroSD kaartje.

 

Games

 

Dankzij de Nvidia Tegra 2 processor is de Sony Tablet S 3G 16GB perfect om games op te spelen. De 1Ghz processor is namelijk speciaal gemaakt voor geavanceerde grafische toepassingen. Zo heb je onder andere toegang tot de Nvidia Tegra zone, waar games op te vinden zijn die exclusief voor deze processor gemaakt zijn. Vind je het dus belangrijk om te kunnen gamen op je tablet? Dan is de Sony Tablet S 3G 16GB een tablet om in de gaten te houden. Uiteraard zijn er meer tablets met een Nvidia Tegra 2 processor, en ook die zijn uitermate geschikt om op te gamen.

 

 

Camera

 

De Sony Tablet S 16GB heeft zowel een camera voor als achter. De camera aan de achterkant heeft een resolutie van 2592 x 1944 pixels (5 megapixels). Je kunt niet alleen foto's maken, maar het is ook mogelijk om filmpjes op te nemen met deze tablet. De resolutie van deze beelden is maximaal 1280 x 720 pixels groot. Daarnaast kun je met deze tablet zowel foto's maken als filmen en gebruik maken van een digitale zoom.

 

De camera aan de voorkant heeft een resolutie van 640 x 480 pixels (0.3 megapixels) en is niet echt bedoeld om te filmen of fotograferen maar zit er voornamelijk op om te kunnen videobellen.

 

 

Verbindingsmogelijkheden

 

Om in heel Europa gebruik te kunnen maken van het 2G (GSM) en 3G (HSDPA) netwerk wordt gebruik gemaakt van een aantal standaard frequenties. Deze frequenties zijn 850, 900, 1800 en 1900 voor het 2G netwerk en 850, 900, 1900 en 2100 voor 3G. De Sony Tablet S 3G 16GB ondersteund al deze frequenties. Hierdoor heb je overal mobiel internet tot je beschikking en omdat deze tablet videobellen ondersteunt kun je overal waar je bent ook daar gebruik van maken.

 

De Sony Tablet S 3G 16GB heeft naast 3G ondersteuning ook WiFi ondersteuning. Tegenwoordig kun je op veel plaatsen online via een WiFi netwerk. Dit is vooral handig op vakantie in het buitenland, waar je geen gebruik kunt maken van je mobiele abonnement. Ook kan het handig zijn om in het binnenland WiFi te gebruiken zodat je niet onnodig veel data verbruikt van je internetbundel. Daarnaast heeft deze tablet ook nog een USB 2.0 poort met een MicroUSB aansluiting zodat je moeiteloos al je bestanden over kunt zetten van je tablet naar pc en vice versa. Via bluetooth (versie 2.1 en A2DP) kun je met je Sony Tablet S 3G 16GB bestanden versturen naar andere tablets of maak je gebruik van je draadloze headset.

 

Deze tablet heeft ondersteuning voor GPS waardoor je hem kunt gebruiken als navigatie systeem. Voor het navigeren wordt gebruik gemaakt van Google Maps Navigatie. Let er wel op dat Google Maps onderweg kaarten downloadt en dat er daardoor data gebruik wordt van je bundel. Als je geen mobiel internet wilt gebruiken vanwege een kleine bundel, dan kun je gebruik maken van betaalde navigatie software. Die software slaat de kaarten op op een SD kaart zoals TomTom dat ook doet.

 

Bediening en overige functies

 

Het display van de Sony Tablet S 3G 16GB is 9.4 inch groot en heeft een resolutie van 800 x 1280 pixels.Deze tablet heeft een touchscreen TFT scherm met ondersteuning voor multitouch. Het is een capacitief scherm, wat voor een zeer vloeiende gebruikerservaring zorgt.

 

Qua overige functies kom je ook niet tekort met deze tablet. Zo heb je de beschikking over een agenda, een alarmklok, een digitaal kompas en een vliegtuigmodus.


Wil je alle eigenschappen nog eens bekijken, ga dan naar de overzichtelijke specificaties pagina van de Sony Tablet S 3G 16GB.
Klopt er iets niet?   Help ons de tekst te verbeteren door foutieve informatie aan ons door te geven!


Bekijk ook deze websites:
GSMacties.nl GSMacties.nl
Gratis GSM met abonnement? Vergelijk de beste aanbiedingen!
Vergelijk ook de goedkoopste sim only aanbiedingen!

Deel TABLETacties.nl in Google:
Nieuwsbrief - Contact - Adverteren - YM Telecom B.V. © 2018TABLETacties.nl doet haar uiterste best om alle gegevens correct en up-to-date te houden. Desondanks zijn wij niet aansprakelijk voor de getoonde gegevens. Zie disclaimer.